Tipkovnica V590

14,99 

Inphic V590 USB žična tipkovnica

Iščete vzdržljivo in udobno tipkovnico, ki se bo vsakodnevno izkazala za zanesljivo? Pravkar ste ga našli! Inphic V590 z podaljšanim naslonom za dlani vam omogoča udobno delo, igranje in brskanje po internetu. Združljiv je z večino različic operacijskega sistema Windows in je zaradi tehnologije plug&play enostaven za uporabo. 12 multimedijskih tipk vam bo omogočilo priročen dostop do uporabnih računalniških funkcij.

Zasnovan za vaše udobje

Izkusite, kako udobna je lahko uporaba tipkovnice. Inphic V590 ima preklopne noge, tako da lahko prilagodite kot tipkovnice svojim potrebam in navadam. Podaljšan naslon za dlani nudi podporo vašim zapestjem in vam pomaga preprečiti obremenitev zapestja. Tipke na tipkovnici so zasnovane tako, da vam omogočajo gladko in udobno tipkanje – zlahka se podvržejo vašim prstom in se pravilno registrirajo z vsakim pritiskom.

 

Široka združljivost in sistem plug&play

Ali uporabljate napravo Windows? Inphic V590 vas zagotovo ne bo razočaral! Tipkovnica ima široko združljivost. Deluje z Windows 10, 8, 7, Vista in celo XP. Podpiral bo tudi naprave Linux. Priprava na delo je otroška igra. Zahvaljujoč tehnologiji plug&play ga morate samo priključiti na vrata USB – Inphic vam bo prihranil težave s konfiguracijo in nameščanjem gonilnikov!

Uporabili ga boste na več načinov

Ta ergonomska tipkovnica vas bo presenetila z množico možnih aplikacij. Uspešno ga lahko uporabljate v vsakdanjem življenju, na primer med sprostitvijo pred računalnikom. Izpolnil bo tudi pričakovanja večine igralcev iger. Prav tako se bo izkazalo za koristno pri delu. Opremljen je s številsko tipkovnico, zato je primeren za širok nabor nalog.

 

Odkrijte funkcije večpredstavnostnih tipk

Kaj še olajša vašo vsakodnevno rabo računalnika Inphic V590? Kar 12 multimedijskih tipk, ki bodo pospešile delovanje določenih funkcij. Z njimi lahko na primer hitro zaustavite ali nadaljujete predvajanje glasbe ali prilagodite glasnost. Če iščete praktične in funkcionalne rešitve, je tipkovnica Inphic V590 prava izbira!

Dodatne informacije

Model

V590

Povezava

Žična

Vmesnik

USB

Število TIPK

104

Združljivost

Windows XP/7/8/10/Vista, Linux

Večpredstavnostne funkcijske tipke

Da, 12

Tipkovnica V590
14,99