Pametna ura

Pametna ura je več kot le modni dodatek. Povezana s pametnim telefonom, deluje kot podaljšek telefonskih funkcij, kar omogoča enostavnejše in bolj učinkovito opravljanje vsakodnevnih opravil.

S pametno uro lahko fotografirate, prejemate obvestila iz telefona (SMS, Facebook, Instagram, TikTok), vas opominja na prekomerno sedenje, meri srčni utrip in še veliko več.

V ponudbi imamo tudi pametne ure za otroke, s katerimi boste v vsakem trenutku vedeli, kaj počne vaš otrok, ga poklicali ali mu kaj sporočili na uro. Vgrajen GPS sistem bo še dodatno skrbel za varnost vašega otroka.

Iščeš morda nekaj drugega? Na voljo imamo več pametnih zapestnic.


Kaj nas pogosto vprašate o pametnih urah?

Ali se lahko ura poveže z Android napravo?

Da. Vse pametne ure se lahko povežejo s pametnim Andorid telefonom. Navadno je minimalna zahteva operacijski sistem Android 4.3. Preverite posamezno uro za minimalne zahteve.

Ali pametna ura deluje tudi z Apple telefonom?

Da. Pametna ura se poveže preko Bluetooth tehnologije z vašim pametnim Apple telefonom. Pri nekaterih urah morda ne delujejo čisto vse funkcije pametne ure na iPhone napravi (zaradi omejitev na iPhone telefonu). Preberite opozorila in minimalne zahteve pri posamezni pametni uri.

Ali ima pametna ura GPS?

Odvisno od modela. Nekatere pametne ure imajo vgrajen GPS sprejemnik, s katerim lahko na daljavo spremljamo GPS lokacijo ure. Recimo Smart Kid Safe ali pametna GPS ura MPM5Preverite med značilnostmi posamezne pametne ure.

Ali je pametna ura vodoodporna?

Le nekatere pametne ure so popolnoma vodooodporne. Recimo športna pametna ura SPORT A6 2019. Namreč zaradi različnih načinov polnjena, pa reže za SD kartice ali SIM kartice, je onemogočeno, da bi bila vsaka pametna ura popolnoma vodoodporna. Večina ur je primernih, da se zmočijo, vendar ne popolnoma potopijo pod vodno gladino. Več o različnih vodoodpornih standardih preberite tukaj.

Kakšen je dobavni rok pametne ure?

Trudimo se imeti vse pametne ure vedno na zalogi. Tako je dobavni rok 2 delovna dneva od naročila. V lastnem skladišču imamo več kot 2500 artiklov. Občasno nam zaradi povečane prodaje zmanjka aktualne zaloge – takrat kupce obvestimo in ponavadi traja 7-14 dni, da prejmemo novo zalogo. Vendar se to dogaja le redko.

Kakšen je garancijski rok pametne ure?

Vse pametne ure iz našega prodajnega programa imajo 1 letno garancijo. Za več informacij, vas vabimo, da preberete pogoje poslovanja in pozanimajte se tudi o brezplačni menjavi izdelkov.

Obstajajo pametne ure samo za ženske?

Vse pametne ure lahko uporabljajo tako moški, kot ženske. Obstajajo pa modeli, ki so po izgledu primerni izključno za ženske. Recimo Ženska pametna ura Prestige Diamond.