Pametna zapestnica

Ste že kdaj razmišljali, zakaj se sploh reče pametna zapestnica? Logično, ker je pametna!

Na roki nositi pametno uro ali vsaj pametno zapestnico je postalo nekaj vsakdanjega. S pametno zapestnico boste hitro dostopali do pomembnih sporočil telefona, zbirajo pa se tudi pomembne podatke o vašem vsakodnevnem gibanju.

V povezavi s telefonom se pametna zapestnica spremni v priročno orodje, ki vam pokaže statistiko vašega spanca, popoldanskega teka, števila korakov, in še več pomembnih podatkov o kvaliteti vašega življenja.

Iščeš morda nekaj več? Imamo več kot 20 različnih pametnih ur.


Pogosta vprašanja o pametnih zapestnicah?

Obstajajo mogoče pametne zapestnice za otroke?

Da. Nekateri modeli pametnih zapestnic so primerni za otroke. Navadno so označeni kot “otroška zapestnica” ali “pametna zapestnica za otroka”. Pogosto imajo manj funkcij in so bolj enostavne – manj možnosti, večji gumbi, bolj pisane barve. Primer je recimo otroška zapestnica MPS90.

Ali se lahko pametna zapestnica poveže v Android napravo?

Da. Vsaka zapestnica ima navedeno, s katero verzijo Android sistema se lahko poveže. Ponavadi je najnižja verzija Android 4.3. Preverite pri vsaki aktivni zapestnici posebej.

Ali deluje pametna zapestnica tudi z iPhone telefoni?

Da. Pametna zapestnica se preko Bluetooth tehnologije poveže z vašim pametnim iPhone telefonom. Za vsako zapestnico je posebej navedena minimalna zahtevana verzija iOS operacijskega sistema. Navadno je to verzija iOS 7.1 ali višja. Preverite pri vsaki pametni zapestnici.

Kako se zapestnica poveže s telefonom?

Zapestnica se preko Bluetooth tehnologije povezuje na različne naprave. Pri vsaki pametni zapestnici je navedeno, katera je minimalna zahtevana verzila Bluetooth naprave, da se lahko uspešno poveže z napravo. Pogosto je minimalna vrednost Bluetooth 4.0. Preverite pri vsaki pametni zapestnici.

Ali zapestnica deluje na baterije?

Vse zapestnice imajo vgrajene polnilne LI-ION baterije in se polnijo preko USB vmesnika. Vsaki pametni zapestnici je priložen poseben USB kabel (ščipalka, adapter ali vmesnik), ki se priključi na zapestnico za polnjenje. Povprečno traja polnjene vsake zapestnice med 1-2h.

Kako pogosto je potrebno polniti pametno zapestnico?

Avtonomija posamezne aktivne zapestnice je odvisna od pogostosti uporabe funkcij. Ob preprostejši uporabi lahko zapestnica zdrži tudi do 7 dni delovanja. Normalna (kombinirana) uporaba pa zahteva polnjenje med 2-3 dnevi. Preverite pri vsaki zapestnici posebej.

Katere funkcije ima pametna zapestnica?

Funkcije so odvisne od posamezne zapestnice. Pogoste funkcije pametnih zapestnic so: prikaz opozoril, štoparica, odštevalnik, merilec srčnega utripa, merilec kakovosti spanja, opozorilo na pitje vode, opozorilo predolgega sedenja, … Vsaka pametna zapestnica ima svoje posebnosti – preveri pri vsaki zapestnici posebej.

Ali je pametna zapestnica vodoodporna?

Vsaka pametna zapestnica v naši ponudbi je vodoodporna. Vodoodpornost je pri vsakem izdelku označena za označbo zaščite, recimo IP67. Več o posamezni IP oznaki preberite na tej povezavi.

Kolikšna je garancija na pametno zapestnico?

Vsi izdelki v naši spletni trgovini imajo 1 letno garancijo (če ni drugače navedeno ob posameznem izdelku). Vsak kupec ima možnost odstopa od nakupa po pogojih navedenih v splošnih pogojih poslovanja.