Otroška pametna ura

Ure za otroke ne predstavljajo samo odlično darilo za otroka, ampak iznajdljiv pripomoček za varnost vaših otrok.

Pametne ure za otroke delujejo samostojno, brez potrebe telefona, saj z vgrajeno SIM kartico zagotavlja povezavo s telefonom starša.

Ure imajo več funkcij – kamere za slikanje, telefonski klic v sili, GPS ali GPRS lokacija, prejemanje sporočil, štetje korakov, ipd. So nadomestek več različnih naprav v eni.

Iščeš morda nekaj drugega? Na voljo imamo več pametnih ur za odrasle.


Pogosta vprašanja o otroških pametnih urah?

Ali ima pametna ura otroke GPS?

Odvisno od modela. Nekatere ure imajo vgrajen GPS sprejemnik, s katerim lahko na daljavo spremljamo GPS lokacijo ure. Nekatere otroške pametne ure pa lokacijo določajo z GPRS (telefonskim) signalom. Preverite med značilnostmi posamezne ure.

Ali so pametna otroške ure vodoodporne?

Le nekatere pametne ure za otroke so popolnoma vodooodporne. Namreč zaradi različnih načinov polnjena, pa reže za SD kartice ali SIM kartice, je onemogočeno, da bi bila vsaka ura popolnoma vodoodporna. Večina otroških ur je primernih, da se zmočijo, vendar ne popolnoma potopijo pod vodno gladino. Več o različnih vodoodpornih standardih preberite tukaj.

Kakšen je dobavni rok pametne otroške ure?

Trudimo se imeti vse pametne otroške ure vedno na zalogi. Tako je dobavni rok 2 delovna dneva od naročila. Kadar nam zaradi povečane prodaje zmanjka aktualne zaloge – takrat kupce obvestimo in ponavadi traja 7-14 dni, da prejmemo novo zalogo. Vendar se to zgodi le redko.

Kakšen je garancijski rok pametne otroške ure?

Vse pametne ure za otroke iz našega prodajnega programa imajo 1 letno garancijo. Za več informacij, vas vabimo, da preberete pogoje poslovanja in pozanimajte se tudi o brezplačni menjavi izdelkov.