nazaj na Top produkti

Mehanska tipkovnica EK810

Original price was: 36,90 €.Current price is: 27,99 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 27,99 .

Igralna tipkovnica  EK810

 

Mehanska tipkovnica EK810 se bo odlično prilegala na mizo vsakega igralca. Njegova rjava stikala imajo življenjsko dobo 50 milijonov klikov, N-Key Rollover pa bo poskrbel, da bo vsak pritisk na tipko pravilno registriran. Izdelek je tudi odporen proti polivanju, trpežen, a udoben za uporabo.

Praktično in elegantno

Tipkovnica je opremljena s 108 tipkami, vključno s 4 multimedijskimi tipkami. Za mehanska stikala je značilna dolga življenjska doba in odpornost proti obrabi. Ohišje iz aluminijeve zlitine zagotavlja napravi izjemno vzdržljivost. Tipkovnica je tudi zaščitena pred polivanjem. Ne skrbite, če ga po nesreči poškropite s čajem ali vodo! Poleg tega je zaradi minimalističnega dizajna EK810 odličen dodatek k vaši igralni opremi. Barvita osvetlitev ozadja mu daje fantastičen občutek pri igranju iger, zaradi preproste oblike pa je videti sodoben in eleganten.

Zanesljiva v vsaki situaciji

Gumbi na tipkovnici se zlahka prepustijo vašim prstom in zagotavljajo bliskovito odzivnost na vsak vaš gib – kot nalašč tudi za najbolj dinamično igranje. Tehnologija N-Key Rollover je popoln odgovor na potrebe vsakega igralca. Zagotavlja, da je vsak pritisk na tipko pravilno registriran. Tako lahko uživate v vznemirljivem igranju brez skrbi, da boste zamudili eno potezo – z EK810 so možni tudi najbolj zapleteni manevri in kombinacije!

Model EK810
Dimenzije 436 x 128 x 35 mm
Vmesnik USB 2.0
Dolžina kabla 1,8m
Material ABS
Združljivost Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Barva črna