nazaj na Top produkti

Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo

19,99 

Poletno in zimsko pametno pokrivalo za vetrobransko steklo ščiti vaš avtomobil v vseh vremenskih pogojih – vročina, sneg, zmrzal, slana.

Ste eden tistih, ki se pozimi zjutraj zbudijo uro prej, da bi pred odhodom na delo očistili vetrobransko steklo svojega avtomobila? Nato popolnoma zmrznete ko drgnete steklo? Nikoli več!

Odlična rešitev za zimska jutra

Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo nudi odlično rešitev za zaščito vašega vetrobranskega stekla pred zmrzaljo, snegom ali slano. Prihrani vam čas, ki bi ga porabili za čiščenje vetrobranskega stekla, goriva za ogrevanje avtomobila. Pokrivalo je primerno za vse vremenske razmere, sneg, dež, veter itd.

Pametno dvojno delovanje – poleti ščiti pred vročino

Pametno pokrivalo je obojestransko, zato ga je mogoče uporabljati tudi poleti. Srebrna površina odbija sončne žarke in preprečuje dviganje temperature v notranjosti avtomobila. Temperatura lahko naraste na 50 stopinj in več.

Zaščita tudi pred umazanijo

Če avtomobil parkirate pod drevesom, v garažni hiši ali v bližini tovarne, ga zaščitna ponjava ščiti tudi pred umazanijo. Ščiti pred padajočim peskom, cvetnim prahom, drevesnimi smolami, ptičjimi iztrebki, insekti, kovinskim prahom, makadamskim prahom, ipd.

Enostavna namestitev in uporaba

Ponjava se diskretno namesti na zunanjo stran vetrobranskega stekla in ohranja notranjost hladno za vaše udobje. Magneti skrbijo za dobro in varno namestitev. Zaščitno ponjavo za vetrobransko steklo je enostavno namestiti, zložiti in shraniti v predal.

UNIVERZALNA VELIKOST – Pametno pokrivalo se prilega na vsako vetrobransko steklo, tako da ga lahko uporabljate na vozilih različnih velikosti.

Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo

Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo

Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo

Lastnosti:

  • Dva “ušesa”, za varno pritrditev med vrata
  • Magneti za pritrditev na več mestih
  • UV zaščita pred sončnimi žarki
  • Vodoodporna površina
  • Material: poliester 210g
  • Slike so simbolične.