Akcija!

Odstranjevalec dlačic v obliki šminke


Naročilo lahko oddate preko spletne strani ter s klicem ali SMS sporočilom (podatki za dostavo ter ime artikla) na številko 041 638 666.

16.99 59.99

Odstranjevalec dlačic v obliki šminke

Si želite na lahek in neboleč način odstraniti nezaželene dlake na obrazu in telesu? Odstranjevalec dlačic v obliki je revolucionarna naprava, ki odstrani dlačice v trenutku in brez bolečin. Prepričajte se same in videle boste zakaj je bil med ženskami izglasovan za številko #1 med odstranjevalci dlačic.

Inovativni odstranjevalec dlačil v obliki šminke bo odstranil neprijetne dlačice na vašem obrazu. Je izjemno nežen do kože in jo ne poškoduje. Ima vgrajeno svetilko s katero lahko lažje vidite dlake.

Pozlačeni odstranjevalec dlačic v rose-gold barvi je izjemno priročen in diskreten.

Vgrajena lučka: Lučko lahko uporabite, da vidite vse preostale dlake, ki jih drugače ne bi videli. Lučka je dovolj svetla, da pokaže nezaželene skrite dlačice na celotni kožni površini.

Odstranjevalec dlačil lahko uporabite na kateremkoli predelu kože: na bradi, licih, zgornjih ličnicah in ostlalih predelih, tako, da vaša kožna površina izgleda odlično. Po končanem odstranjevanju dlačic lahko uporabite vlažilno kremo, da vaša koža ostane vlažna in brezhibna.

Diskreten in prenosljiv – Odstranjevalec dlačic lahko vzamete s sabo kamorkoli. Spravljenega ga lahko imate v torbici, žepu ali avtomobilu. Nobeden ne bo vedel, da je ta šminka v resnici odstranjevalec dlačic.

Nežen in varen – Med uporabo ne boste čutili nobenega draženja kože, bolečine ali ostalih morebitnih stranskih učinkov. Odstranjevalec dlačic je prijazen do vaše kože in učinkovito odstrani nadležne dlačice.

Lastnosti:

  • Učinkovito odstrani nepotrebne dlačice
  • Nič več pordele in dražeče kože
  • Primeren za vse vrste kože
  • Ne pušča brazgotin ali ureznin kot se to lahko zgodi, če uporabljate navadne britvice
  • Za delovanje je potrebna 1 x AA baterija (ni priložena)
  • Barva: roza-zlato

Informacije in naročila:

041 638 666