nazaj na Top produkti

Oblikovalec obrvi Fine cut

17,99 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,99 .

Odstranjevalec obrvi Fine Cut hitro in neboleče oblikuje obrvi. Inovativno oblikovano rezilo je popolno za odstranjevanje dlačic okoli obrvi.

Preprosta oblika svinčnika je primerna za držanje z eno roko, enostavno uporabno in diskretno prenašanje v torbici. Baterijsko napajanje pa omogoča, da ga uporabljate kjerkoli.

Poglejte tudi večji Odstranjevalec dlačic v obliki šminke.

Diskreten in prenosen odstranjevalec obrvi Fine Cut je popolno orodje za urejanje obrvi. Inovativno rezilo je primerno za oblikovanje in odstranjevanje odvečnih dlačic okoli obrvi ter ostalih predelih obraza.

Neboleče odstranjevanje obrvi

Pozlačena površina in natančno rezilo preprečujeta, da bi med odstranjevanjem obrvi prihajalo do rdečenja in izpuščajev na koži. Diskretno se uporablja tudi zunaj doma, saj zaradi oblike pisala paše v vsako toaletno ali večerno torbico.

Odstrani tudi debelejše in trde dlačice

Rezilo odstranjevalca obrvi je dovolj močno tudi za debelejše in trde dlačice. Primeren je za uporabo na vseh tipih kože.

Vgrajena LED svetilka

Da je predel obrvi med odstranjevanjem dlačic dobro viden poskrbijo vgrajene LED diode. Odstranjevanje obrvi bo tako bolj natančno.

Paket vsebuje:

1 x Odstranjevalec obrvi Fine Cut

Lastnosti:

  • material: ABS plastika
  • dimenzije: 10cm x 2,3cm
  • napajanje: 1 x AA baterija (ni priložena)