nazaj na Pametne ure za ženske

Ženska pametna ura MPCF80 Zlata

64,99 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 64,99 .

Pametna ura MPCF80

Pametna ura MPCF80 za ženske je čudovit kos nakita, ki se brezhibno zlije z obliko diamantne zapestnice.

  • 1: Ultra-tanko telo, na dotik s polnim zaslonom visoke ločljivosti. Majhno in lahko telo, ki prikazuje lepoto dam, 1,08-inč polni krog IPS zaslon. Čas je zoden, lepoto pa ustvarja umetnost. Podrobnosti zaslona so žive in bistre, izdelane pa so z visokokakovostno izdelavo. Vitek in nežen, mehak in eleganten.
  • 2: Spremljanje srčnega utripa v vseh vremenskih pogojih, vaš zdravstveni strokovnjak. Vključitev nove tehnologije merjenja visoke tehnologije, spremljanje kadarkoli in kjerkoli skozi uro, ko srčni utrip presega 160 utripov na minuto, ali manj kot 40 utripov na minuto, morate biti pozorni na nelagodje vašega telesnega signala. Krvni tlak in krvni kisik se lahko meri kadarkoli in kjerkoli. Lahko enostavno merite krvni tlak in kisik v krvi na zapestju, in lahko poznate svoje zdravje kadarkoli.
  • 3: Massive cool play klic UI. Trend· Poslovni· Spremeni se s srcem. Izvlecite se iz klicalnika za rezalnik piškotkov, prilagojenega ozadja, da prikažete svoj edinstven čar. Fiziološko stanje je jasno na prvi pogled, štiri države pa so na straži prikazane skozi slikovne ikone, vsako obdobje pa je dobro izvedljivo Da bi vaše življenje bilo bolj redno in pravilno
  • 4: Znanstveni spanec. Znanstveno upravljanje in znanstveno upravljanje, 24 ur intimna zaščita. Magnetno kontaktno polnjenje je priročno in hitro, polni pa ga lahko v 80 minutah. Vodoodporni razred IP67: učinkovit vodoodporen in prašni, se lahko nosi vsak dan (dež, pralni roki)
  • 5: Način za več športov. Vgrajeni več športnih načinov. Vse svoje športne podatke (hoja, tek, kolesarjenje, preskakanje vrvi, nogomet, košarka, badminton) lahko beležite tako, da neposredno nosite uro.