nazaj na Top produkti

Sledljivo stojalo Baseus 360°

24,99 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 24,99 .

[video width="270" height="360" mp4="https://megapanda.si/wp-content/uploads/2021/10/Baseus-Smart-Bluetooth-Selfie-Stick-360-Rotation-Al-Following-Shot-Tripod-Head-Auto.mp4"][/video]

Baseus 360 ° AI After Shot Tripod Head – postavite snemanje na novo raven

Napredni stativ Baseus vas bo navdušil s številnimi edinstvenimi možnostmi. Ponuja več uporabnih funkcij za dvig vašega snemanja. Prav tako lahko prosto prilagodite položaj naprave. Napredni čip 5.0 omogoča stabilno brezžično povezavo. Pametna oblika stojala vam omogoča, da dosežete zanesljiv učinek proti udarcem, s pomočjo katerega boste v skoraj vsaki situaciji ustvarili osupljive posnetke odlične kakovosti. Stativ se napaja s standardnimi baterijami AA, ki zagotavljajo do 50 ur delovanja.

Zanesljiva, brezžična povezava

Naprava je opremljena s sodobnim čipom 5.0. Zagotavlja takojšen odziv in zanesljivo brezžično komunikacijo s telefonom. Pozabite na motnje signala in nenadne prekinitve povezave – Baseus stativ zagotavlja stabilnost, ki jo iščete.

Inteligentno prepoznavanje obrazov in sledenje predmetom

Z inteligentnim načinom sledenja fotoaparat samodejno sledi izbranemu objektu. To olajša snemanje tudi najbolj dinamičnih prizorov. Stativ ima tudi funkcijo prepoznavanja in sledenja obrazov, zaradi katere bo označena oseba postala zvezda posnetka brez napora. Stojalo se lahko vrti za 360 °, njegov kot nagiba pa je mogoče nastaviti za 37 ° navzgor in navzdol. To mu omogoča še natančnejše spremljanje koničastega predmeta.

Odkrijte model pri sebi

Napravo lahko nastavite tudi tako, da samodejno posname posnetek. Samo vklopite 3 -sekundni časomer in postavite svojo najljubšo pozo – za vse ostalo bo poskrbel stativ! Ta uporabna funkcija je na primer odlična za zabave, družinska potovanja ali počitnice s prijatelji.

Osupljivo stabilni posnetki

Veliko podnožje stojala zagotavlja večjo stabilnost in učinek proti udarcem. Napravo preprosto postavite na ravno površino in nanjo namestite telefon, da boste v skoraj vseh pogojih dobili izjemno gladke posnetke!

Sprostite svojo ustvarjalnost

Stojalo prilagodite svojim potrebam tako, da telefon postavite vodoravno ali navpično nanj. Posnemite vloge ali vadnice, naredite selfije, pretočno predvajanje v živo ali naredite kratke videoposnetke. Omejeni ste samo z domišljijo! Stativ je združljiv s številnimi priljubljenimi aplikacijami, kot so Tik Tok, Instagram ali Facebook – tako da lahko preprosto delite svoje delo v družabnih medijih.

Zasnovan posebej za vas

Za napravo je značilen tudi skrbno premišljen dizajn. Na dnu podnožja je univerzalni, 0,25-palčni adapter, zahvaljujoč kateremu lahko na primer namestite dodaten stativ. Silikonski elementi na sponki zagotavljajo stabilno in varno pritrditev telefona, nameščenega vanj. Stativ podpira pametne telefone širine 56-87 mm – zagotovo bo združljiv tudi z vašim modelom!

Uporabniku prijazna aplikacija

Če želite izkoristiti vse možnosti stojala, prenesite namensko aplikacijo Live 360. Stativ se bo samodejno povezal z njim. Nato lahko uporabite razpoložljive načine in uživate v neomejeni svobodi snemanja! Pravljično je preprosto – z njim se lahko spopade vsak brez težav.

Blagovna znamka: Baseus
Barva Črna
Brezžična različica 5.0
Največja nosilnost 280 g
Veljavna širina telefonov 56-87 mm
Velikost premera dna 95 mm; višina 175 mm
Veljavni sistemi Apple 12.4 in novejši, Android 8.1 in novejši
Napajanje 3x alkalne baterije AA (1,5 V)