nazaj na Top produkti

Pametni LED svetlobni trak Sonoff L1 RGB 2m

Original price was: 29,90 €.Current price is: 26,99 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 26,99 .

Pametni LED svetlobni trak Sonoff L1 RGB

Inteligentni LED trak z zaščito IP65 omogoča enostavno in hitro namestitev kjerkoli. Lahko ga upognete in obrežete, tako da bo vaš dom nov in zanimiv kraj.

Nadzirajte svetlobo s svojim glasom

Kaseta deluje z Alexom in Google Assistantom, tako da jo lahko upravljate s svojim glasom. Vse kar morate storiti je, da izgovorite pravi ukaz, da vklopite/izklopite trak ali spremenite njegovo barvo.

Enostaven za uporabo

Z aplikacijo eWeLink je nadzor luči na dosegu roke. Nastavite lahko svetlost, načine, barve in celo temperaturo. Aplikacija vam omogoča nadzor nad trakom s katerega koli mesta in priročno upravljanje osvetlitve.

Prilagodite ga svojim potrebam

Sonoff trak je trpežen, fleksibilen in odporen na upogibanje. Lahko ga izrežete in lepite kjerkoli želite. Da ga ne poškodujete, ga odrežite vsakih 10 cm, po posebnih oznakah proizvajalca.

Prenos barve

Ko kamero usmerite v kateri koli predmet, lahko barvo traku prilagodite okolju. To vam omogoča, da še dodatno razširite barvno paleto in popolnoma uskladite osvetlitev z vašimi prostori

Vodoodporen

Zahvaljujoč dejstvu, da je trak odporen na vodo, ga lahko uporabljate v kopalnici (npr. za osvetljevanje pohištva, ogledal ali vdolbinic). Zaradi zaščite IP65 vam ni treba skrbeti za poškodbe. Okrasite svojo hišo skupaj s Sonoffom.

Sinhronizacija z glasbo

Z načinom za sinhronizacijo glasbe lahko prilagodite osvetlitev glasbi, ki jo poslušate. Ustvarite popolno vzdušje s Sonoffom in uživajte v trenutkih s svojimi najdražjimi.

V paketu prejmete,

Led trak 2m,napajalni kabel, kontroler