nazaj na Pametne ure

Pametna Ženska ura MPL160 – rdeča

53,90 

Manjša pametna ura MPL160, primerna za nežna ženska zapestja, a hkrati vzdržljiva, lahka in luštna. Neskončen čar v majhnem ohišju, primerna za vse priložnosti.

Izberite manjšo, lahko in izjemno elegantno pametno žensko uro, ki je primerna za vsako situacijo – bodisi za elegantno večerjo ali jutranji tek.

Ne samo, da bo ta ura odlično dopolnila vaš stil, ampak vam bo tudi omogočila spremljanje vaših dnevnih aktivnosti in prevzem nadzora nad kakovostjo vašega počutja. Ne čakajte več, prevzemite nadzor nad svojim življenjem s to vrhunsko uro!

Ženska ura MPL160

Elegantna spremljevalka

Manjša pametna ura, primerna za nežna ženska zapestja, a hkrati vzdržljiva, lahka in luštna. Neskončen čar v majhnem ohišju, primerna za vse priložnosti.

Ženska ura MPL160

Spremlja aktivnosti

Senzor srčnega utripa omogoča natančno in učinkovito zaznavanje srčnega utripa, kar vam pomaga spremljati vaš srčni utrip med 24-urno, neprekinjeno aktivnostjo.

Ženska ura MPL160

Meri kakovost spanca

Beleži vzorec spanja tako, da boljše razumete vaše zdravje. Ustrezno prilagodite svoje dnevne aktivnosti in ponoči spite kvalitetnejše. Z budilko pa se zbudite naspani.

Z pametna žensko uro MPL160 lahko spremljate svoj srčni utrip, prejemate opozorila iz pametnega telefona ter sledite svojim korakom, razdalji in porabljenim kalorijam.

S sledenjem telesni pripravljenosti v realnem času lahko prilagodite vadbo za optimalne rezultate. Ura je idealna za spremljanje vaših zdravstvenih in igralnih dejavnosti – kot so tek, hoja, kolesarjenje in ostali športi – z enostavno uporabo aplikacije.

Ura se preko Bluetooth povezave povezuje na vse pametne mobilne telefone (Andoid in iPhone).

Funkcije ure: merjenje korakov, merjenje razdalje, merjenje porabljenih kalorij, merjenje srčnega utripa, merilec krvnega tlaka, opozorila za pitje vode, merjenje kvalitete spanca, opozorilo na predolgo sedenje, ura, datum, alarm, oddaljeno slikanje preko telefona, opozorila na klic, SMS, ipd., funkcija proti izgubi ure

Lastnosti:

  • Vodotesnost: IP68
  • Kompatibilna z Android 4.4 in IOS 8.0 ali novejši
  • TFT zaslon na dotik
  • Bluetooth 4.0
  • Kapaciteta baterije: 160 mAh
  • Čas pripravljenosti: 10 dni
  • Čas avtonomije: 5-7 dni
  • Čas polnjenja: 2 uri
  • Način alarma: vibriranje

Slike so simbolične. Garancija 1 leto.