nazaj na Pametne ure

Pametna ura MP LS02

Original price was: 59,90 €.Current price is: 44,90 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 44,90 .

Pametna ura MP LS02 je lahka in udobna za nošenje. Ima vse najpomembnejše funkcije pametne ure, kot so spremljanje spanja, merjenje korakov, ogled telefonskih sporočil in spremljanje klicev.

Pametna ura MP LS02

Pametna ura MP LS02 je lahka in udobna za nošenje. Ima vse najpomembnejše funkcije pametne ure, kot so spremljanje spanja, merjenje korakov, ogled telefonskih sporočil in spremljanje klicev. Velik 1,4 -palčni zaslon olajša branje vseh informacij, vzdržljiva baterija pa vam omogoča, da uro uporabljate 20 dni brez polnjenja. Naprava ima kar 12 načinov vadbe, ki vam omogočajo, da nastavite in sledite svojemu cilju – vse do najbolje skrbite za svoje zdravje in počutje.

Pametna ura MPSL02

Spremljajte svoje srce

Pametna ura 2 ima vgrajen zelo učinkovit senzor srčnega utripa, ki se nahaja na zadnji strani ure in samodejno zbira meritve z zapestja. Zahvaljujoč inteligentnemu algoritmu lahko še bolje in natančneje spremlja vaš srčni utrip, kar vam omogoča, da spremljate svoj utrip.

Pametna ura MPSL02

Razumeti svoje spanje

Ura samodejno spremlja čas spanja ponoči. Zabeleži, kdaj ste globoko ali plitko spali in kdaj ste spali budni. Naprava ocenjuje kakovost spanja na podlagi zbranih podatkov, zato lahko razumemo njeno stanje in ga naredimo boljšega in učinkovitejšega.

Pametna ura MPSL02

Pametne funkcije

Smart Watch 2 deluje kot inteligentna tajnica, ki jo imamo ves čas na zapestju. Lahko nas obvesti o dohodnih klicih, prebere dohodna sporočila, po zaslugi opozoril o telesni pripravljenosti pa nas obvesti, kdaj si moramo vzeti odmor od sedenja, kar učinkovito izboljša naše počutje in zdravje.

Pametna ura MPSL02

Zaslon

Naprava ima 1,4-palčni zaokrožen zaslon na dotik z ločljivostjo 320 ppi, ki vam omogoča sledenje najpomembnejšim informacijam, kot so utrip, koraki, porabljene kalorije, prevožena razdalja, čas, vreme in datum. Pokrita je s 2.5D kaljenim steklom, ki obdaja njegovo celotno površino. Ščiti ga pred praskami in zaradi visoke preglednosti ne poslabša kakovosti prikazane slike. V primerjavi s prejšnjo različico ima zaslon še boljšo nasičenost barv.

Pametna ura MPSL02

Lahka in udobna

Ura tehta le 38 g in ima mehak silikonski trak širine 20 mm, zato se udobno prilega zapestju in je skoraj neopazen za nošenje.

Pametna ura MPSL02

Dolg čas delovanja

Baterija 260 mAh omogoča uporabo pametne ure 20 dni v osnovnem načinu. Če ga uporabljate redko, lahko deluje z enim polnjenjem do 30 dni.

Pametna ura MPSL02

Bluetooth 5.0

V primerjavi s prvo generacijo ima Smart Watch 2 Bluetooth 5.0, ki zagotavlja boljšo kakovost povezave in manjšo porabo energije. Bluetooth vam omogoča, da napravo povežete s telefonom, tako da lahko berete sporočila in spremljate klice na uri.

Pametna ura MPSL02

Vodoodpornost

Naprava ima zaščito IP68. Prva številka po IP označuje stopnjo zaščite pred stikom s tujki. Lestvica v tem primeru je od 0 do 6, kjer nič pomeni brez zaščite in 6 pomeni popolno zaščito, tudi pred drobnim prahom. Druga številka po IP označuje stopnjo zaščite pred vodo. Tako kot pri tujih telesih se lestvica začne z 0, v tem primeru pa se konča z 9. Številka 8 pomeni, da lahko napravo  potopimo v vodo, tako da jo lahko uporabljamo v bazenu ali kopeli. Ne smemo pa uporabljati ure med potapljanjem ali ko temperatura vode preseže 45 ℃.

Pametna ura MPSL02

Značilnosti

Kapaciteta baterije: 260 mAh
Barva: Črna
Bluetooth: 5.0
Vodoodporenost: IP68 (do globina 1,5 m)
Velikost: 40,9 x 35,7 x 11,6 mm
Teža: 35 g