nazaj na Top produkti

Gaming miška A960, RGB, 800-18000 DPI

29,99 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,99 .

Igralna miška Dareu A960

Igralna miška Dareu A960 je nepogrešljivo orodje za vsakega igralca. Ergonomska oblika in majhna teža le 65 g zagotavljata sanjsko udobje za dolge ure igranja, nastavljiva občutljivost do 18.000 DPI pa zagotavlja neprimerljivo gladkost. S barvito osvetlitvijo ozadja bo ta edinstvena naprava odlično dopolnila vaše namizje.

Skrbno premišljen dizajn

Zaradi inovativne zasnove miške je uspešna kombinacija lahke teže in vzdržljivosti. Njegovo ohišje je neverjetno tanko, a trdno in odporno na poškodbe. Prekrit je tudi s posebnim premazom za vpijanje znoja, ki preprečuje grde prstne odtise in omogoča enostavno vzdrževanje čistega.

Igrajte ure brez utrujenosti

Miška je tudi izjemno ergonomska. Zasnovan z mislijo na desničarje, razbremeni vaša zapestja in zagotavlja izjemno udobje. Še več, v roki se odlično počuti in ne drsi. Igrate lahko več ur brez strahu pred utrujenostjo ali bolečino.

Služila vam bo dolga leta

Naprava je opremljena z mikrostikalom, zahvaljujoč kateremu se življenjska doba gumbov vzdržuje do 50 milijonov klikov. Tako vam ni treba skrbeti, da bi se miška prehitro obrabila. Dareu A960 vam bo odlično služil zelo dolgo.

Svoboda gibanja, o kateri sanjate

Pleteni kabel je odporen na poškodbe, kot so odrgnine ali zlomi. Hkrati je dovolj prilagodljiva in lahka, da vam omogoča hitro in udobno upravljanje z miško. Tako lahko uživate v skoraj neomejeni svobodi gibanja med katero koli igro!

Preseneti vas s svojo izjemno gladkostjo delovanja

Za zanesljivo delovanje naprave je odgovoren optični senzor PMW3389. Miška zagotavlja bliskovito odzivnost in neprimerljivo gladkost, ki vam bo omogočila podiranje rekordov in uživanje v vznemirljivem igranju. Največja hitrost 50G in hitrost sledenja 420 IPS bosta zadovoljila tudi najzahtevnejše igralce. Še več, DPI je nastavljiv od 800-18000, kar vam omogoča, da prilagodite zmogljivost naprave vašim potrebam in igralni situaciji.

Model A960
Povezava Žična z USB
Senzor AIM
DPI 800-18000
IPS 420
Pospešek 50G
Osvetlitev ozadja RGB
Število gumbov 7
Teža 65 g
Dimenzije 39 x 121 x 64 mm