Fidget Magic Bean

11,99 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,99 .

Kliknite in zavrtite za čarobno zabavo!

Popoln izdelek za vse, ki trpijo zaradi nemirnih rok, dolgčasa ali stresnih dni! Fiddzle Fidget Cube z edinstveno zasnovo in trdno konstrukcijo zagotavlja ure zabave. Ta inovativna večplastna fidget kocka ima štiri strani potisnih silikonskih gumbov, vsak z edinstveno teksturirano ikono. Ti štirje gumbi so na tečajih, zaradi katerih je vsak vrtljiv za 360°! Celotna kocka sama po sebi je tudi klasičen vrtilec – uravnovesite Fiddzle med prsti tako, da pritisnete na gumba na vrhu in na dnu kocke, nato pa jo potegnite in opazujte, kako hitro se vrti!

Ergonomski dizajn odlikuje zaobljene vogale in gladke površine, ki so idealne za udobje rok in dolgotrajno uporabo. Izberite svojo najljubšo barvo; bodisi zelene ali rožnate!

 

Pravi lovec dolgčasa!

Zagotovo se boste sprostili s Fiddzle Fidget Buster. Zasnovan tako za odrasle kot za otroke, pomaga pri lajšanju simptomov stresa in tesnobe, hkrati pa povečuje sprostitev. Ta fantastična fidget kocka spodbuja tudi učenje in pomaga graditi spretnost za mlajše uporabnike. Uporablja se lahko tudi za pomoč otrokom pri obvladovanju ADHD ali kroničnega vznemirjenja in pomoč pri osredotočenosti na naloge tistim, ki trpijo za avtizmom. Fiddzle je namenjen starejšim od 3 let in lahko pomaga vsem, ki se soočajo s PTSD ali hiperaktivnostjo.

Ta kul kocka je zasnovana tako, da zasede nemirne roke, zato je odlično darilo za nekoga posebnega. Ne glede na to, ali potrebujejo nekaj, da se osredotočijo na delo in dom, ali če ima vaš prejemnik čustveno motnjo ali težavo z razpoloženjem pozornosti, Fiddzle odda popoln urok, da mu olajša um. Z eno roko kliknite kocko, medtem ko druga dela pri trenutni nalogi (na primer pisanje, tipkanje ali popravljanje nečesa), ali pa uporabite obe roki, da kocke razporedite v nove in različne kote.

Prednosti igrač Fidget

Fidget igrače, kot je Fiddzle, so zasnovane za odpravo slabih navad, kot so valjanje s prsti, vrtenje peres in svinčnikov ali grizenje in trganje nohtov. So idealen način za pregon dolgčasa in splošnega slabega počutja. Fiddzle lahko tudi poveča osredotočenost in razpon pozornosti, hkrati pa zasede tako telo kot um. Mnogi terapevti jih promovirajo kot del načrta zdravljenja motenj za svoje paciente in pogosto takoj vidijo pozitivne rezultate.

Slike so simbilične!

 

Dodatne informacije

Barva

modra, rjava, rumena

Fidget Magic Bean
11,99