nazaj na Top produkti

Brezžična miška Inphic PX2

29,99 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,99 .

Brezžična miška Inphic PX2

Pridobite si miško, ki vas ne bo navdušila le s svojo zanesljivo zmogljivostjo, temveč tudi s svojo edinstveno, privlačno zasnovo. Opremljen z dolgotrajno polnilno baterijo, PX2 omogoča 3-smerno nastavitev občutljivosti do 1600 DPI, z brezžično povezavo 2,4G pa vam bo dal neprimerljivo svobodo. Simetrična oblika, ki jo navdihujejo športni avtomobili, napravi ne daje le neverjetnega značaja, temveč zagotavlja tudi udobje uporabe. Gumbi na miški so tudi zelo tihi – poslovite se od nadležnih zvokov klikanja.

Zanesljiva povezava – pozabite na zamude

Ste utrujeni od nereda na vaši mizi in zapletenih kablov, ki omejujejo vašo svobodo? Brezžična miška Inphic PX2 je popolna izbira! Povezava 2,4G zagotavlja stabilen in hiter prenos z dosegom do 10 m. Nepričakovana izguba signala ali nadležne zamude vam ne bodo nikoli več ovirali, ko boste šli na novo zmago!

Prilagojeno potrebam uporabnika

Igrajte dolge ure brez utrujenosti. Miška se odlično prilega vaši roki, ne zdrsne iz nje in ne obremenjuje zapestja. Njegov simetričen, izviren dizajn pritegne poglede in naredi PX2 fantastično dekoracijo vaše mize. Deluje tudi kot unikatno darilo za ljubitelja tehnologije! Miška je bila zasnovana tako, da zmanjša hrup klikanja do 90%. Zdaj se lahko igrate tudi ponoči, ne da bi motili preostale člane vašega gospodinjstva!

Igra do nekaj mesecev z enim polnjenjem

Poslovite se od nakupa baterij za brezžične naprave. Inphic PX2 je opremljen z vzdržljivo polimerno baterijo, ki vas bo presenetila s svojo zmogljivostjo. Ko je miška popolnoma napolnjena, lahko zdrži do nekaj mesecev! Tako lahko uživate v svobodi, ki jo ponujajo brezžične rešitve, brez skrbi, da bo naprava prehitro zavrnila delo za vas.

Nastavite pravo hitrost zase

Hitrost miške prilagodite svojim navadam. PX2 podpira 3-smerno prilagajanje DPI v območju 1000/1200/1600, zato uporabite to za nastavitev zmogljivosti za določene naloge. Ta edinstvena miška bo dobro delovala za normalno vsakodnevno uporabo, pri delu ali celo med dinamičnim igranjem iger!

Model PX2
Brezžična povezava 2.4G
Domet: do 10m
Vmesnik: USB
DPI: 1000/1200/1600
Baterija: polimer
Dimenzije: 111 x 63,5 x 34 mm