Akcija!

PAKET ZABAVE


121.00 59.99

 

 

Samo za vas smo pripravili trojček zabave.

Flomastri s kovinsko barvo : Ste naveličani pisanja z dolgočasnimi barvami, ki nam jih ponujajo običajni flomastri? Si želite popestriti šolske zvezke in učbenike, ali pa se preprosto kratkočasiti z ustvarjanjem umetnin med poslušanjem dolgočasnih predavanj? Potem so ti flomastri s kovinskim barvilom pravo orodje za vas!

 

Cosmos LED projektor zvezd : Pričarajte si nočno nebo na stropu vaše sobe! LED projektov zvezd bo pričaral pravi kozmos. Z vgrajenim kompasom nastavite vašo zemljepisno širino in datum in na stropu se bo pokazalo pravo resnično nočno nebo s konstelacijami zvezd glede na vašo lokacijo. Sedaj lahko zvezde opazujete naravnost z vaše postelje. Naj vas zvezde popeljejo v sladki spanec poln lepih sanj.

 

Tamagotchi : Nostalgija se vrača. Če niste imeli priložnosti skrbeti za Tamagotchija pred 20 leti imate sedaj spet priložnost. Ponovno boste lahko skrbeli za virtualnega ljubljenčka, ki od vas pričakuje popolno pozornost. Tamagotchi lahko kadarkoli začne piskati za hrano ali če si zaželi pozornosti, prav tako lahko ušpiči kakšno neumnost. Tamagotchija morate nahraniti, če je lačen, umiti, če je umazan, potolažiti, če je žalosten in se z njim igrati, če se dolgočasi.

 

INFORMACIJE IN NAROČILA 041 638 666

Značilnosti izdelka
Flomastri

Flomastri

Projektor

Projektor

Tamagotchi

Roza, Modra