Akcija!

Multifunkcijsko kotno ravnilo


Multifunkcijsko konto ravnilo predstavlja obvezno orodje v škatli vsakega mojstra. Vsakič znova naredite pravilen rez, izmerite pravilne kote in narišite popolna pravilna merila vsakega posla, ki se ga lotite.

Preverite tudi Večnamensko kotno ravnilo PRO, ki je izdelano iz kovine, ter trpežno dovolj za vsakodnevne mojstre.

44.99 12.99

Multifunkcijsko kotno ravnilo

Najboljše kotirno ravnilo za gradbenike, mizarje, pleskarje in naredi-si-sam mojstre je obvezna oprema vsake škatle z orodjem. Prihrani čas, denar in napor. Multifunkcijsko kotno ravnilo bo prihranilo dolgočasne meritve. Je najboljše vsestransko orodje, ki ga lahko imate!

 • NAREDITE PERFEKTNI KOTNI REZ KADARKOLI: 4-stransko kotno ravnilo ima pametno zasnovani mehanizem s katerim ga lahko zaklenete v katerikoli želeni kot. S tem dobite šablono katero lahko uporabite kolikokrat želite. Ne rabite vedno znova izrisovati šablon ali vedno znova izmeriti kote. Kotno ravnilo bo prihranilo čas in napor!
 • ODLIČNO ZA PONAVLJAJOČE RAZMIKE IN PREIZKUŠANJE: Postavite 90° kote paralelno na kose lesa; multifunkcijsko kotno ravnilo ima tudi funkcijo priložnega ravnila! Poravnajte svojo opeko ali celo nastavite svoje razdalje za konzolo (podporni nosilec). Multifunkcijsko kotno ravnilo bo odlično opravilo svoje delo! Kot dodatek pa je ravnilo debelo 10 mm in ga lahko uporabite kot mero za razmik med opekami ali lesenimi deskami.
 • PRIMERNO ZA KATERIKOLI MATERIAL IN APLIKACIJO: Ustvarite načrte z opeko, kamni, stavbnim lesom, laminatom in še več! Multifunkcijsko kotno ravnilo je primerno za ustvarjanje krogov, lokov, navpičnih rezov in katerikoli projekt, ki si ga lahko zamislite. Uporabite kotno ravnilo za prenovo vaših kopalniških ploščic, kamnitih obokov ali pa preobrazite vaše dvorišče s po meri opečnato teraso.
 • TRPEŽNO IN PRIROČNO: Najlon napolnjen s steklenimi vlakni naredi multifunkcijsko kotno ravnilo trpežno za katerokoli delo. Ravnilo se lahko enostavno zloži za lažje shranjevanje in uporablja edinstven sistem vijakov za lažje enoročno delo. Prenosljiv in lahek, lahko ga vzamete s sabo kamorkoli in kadarkoli!

Lastnosti:

 • Izredno priročno in trpežno
 • Neverjetno natančno
 • Primerno za vse kote in oblike
 • Naredite si šablone za najrazličnejša opravila
 • Teža: 90 gramov
 • Material: ABS plastika
 • Barva: rumena

Preverite tudi Večnamensko kotno ravnilo PRO, ki je izdelano iz kovine, ter trpežno dovolj za vsakodnevne mojstre.

Opozorilo: Slike so simbolične. Za lažjo predstavo si lahko pogledate spodnji videoposnetek.

Različne vrste uporabe kotnega ravnila
Različne vrste uporabe kotnega ravnila

Multifunkcijsko kotno ravnilo je vsestransko in vas ne bo nikoli razočaralo!

Informacije in naročila:

041 638 666

Morda vam bo prav tako všeč…