Akcija!

Čudežna šminka s cvetlico


Naročilo lahko oddate preko spletne strani ter s klicem ali SMS sporočilom (podatki za dostavo ter ime artikla) na številko 041 638 666.

12.99 35.99

Čudežna šminka s cvetlico

Opis:

Predstavljamo vam čudovito čudežno šminko znotraj katere je prelepa cvetlica. Šminka je sestavljena iz prozorne barve, ko pa si jo boste nanesli bodo vaše ustnice dobile isti odtenek kot barva cvetlice znotraj šminke.

Glavna posebnost šminke je, da spreminja barvo glede na razpoloženje in se bo vsakič obarvala v drugačnem rožnatem odtenku, saj se spreminja glede na temperaturo ženskih ustnic. 

Posebno čudovita: Prozorna šminka s pravo cvetlico zraven katere boste dobili rdeče kovinski pokrovček na katerem je majhno ogledalce s pomočjo katerega se boste lahko našminkali kadarkoli in kjerkoli.

Spreminjajoča barva: Čudežna šminka na vaše ustnice pričara edinstven odtenek rožnate barve, saj se spreminja glede na temperaturo in pH vaših ustnic, bolj toplejše bodo vaše ustnice, bolj globji bo odtenek. Vsake ustnice bodo imele svoj edinstveni odtenek.

Naravna: Šminka je narejena iz naravnih rastlinskih ekstraktov, popolnoma naravna. Znotraj šminke se nahaja posebna prava posušena cvetlica obdana z zlatimi lističi.

Sestavine, ki vlažijo: Šminka je sestavljena iz posebno izbranih sestavin, ki pripomorejo vlažiti vaše ustnice in jih ohranjati privlačne: kandelin vosek, čebelji vosek, kakavovo maslo, rastlinski ekstrakt, stearil alkohol, olivno olje, citronska kislina, olje grozdnih pešk in sivkino olje.

Lastnosti:

  • Čudežna prozorna šminka bo pričarala čudoviti romantični rožnati odtenek na vaše ustnice
  • Barva se spreminja glede na temperaturo vaših ustnic
  • Šminka ima poseben vonj po svežih cvetlicah
  • Preprečuje izsušitev vaših ustnic
  • 100% naravna
  • Barva: roza

V paketu dobite:

1 x Čudežna šminka s cvetlico in prelepim pokrovčkom z mini ogledalcem

Opozorilo: Slike so simbolične.

Informacije in naročila:

041 638 666