Reklamacije in menjave

Reklamacija

Na vse elektronske naprave  v naši ponudbi imamo 12 mesecev garancije.

Garancija ne velja v primeru:

  • fizične poškodbe
  • obrabe zaradi uporabe
  • napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe artikla

V primeru reklamacije, nam izdelek vrnite na naš naslov HS PLUS d.o.o., Bakovnik 3, 1240 Kamnik. V paket pripišite vaše podatke (ime, priimek in naslov), telefonsko številko, opis reklamacije ter ali želite zamenjavo ali vračilo denarja. V primeru da želite vračilo denarja pripišite tudi IBAN številko vašega računa. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja. Pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.

Reklamacija bo rešena v roku 8 delovnih dni.

VRAČILO IN MENAJVA

V roku 14 dni od nakupa imate možnost vrnitve kupljenih artiklov ob tem pa ste upravičeni do zamenjave artikla ali povračila denarja.

Artikel, ki ga želite vrniti ali zamenjati mora biti nepoškodovan. Vrnjen mora biti v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru vam zaračunamo strošek nove embalaže.

V primeru da želite artikel vrniti oz. zamenjati, nam ga pošljite na naš naslov HS PLUS d.o.o., Bakovnik 3,1240 Kamnik. V paket pripišite vaše podatke (ime in priimek), telefonsko številko ter ali želite artikel zamenjati ali vrniti. V primeru vrnitve, nam posredujte tudi vašo IBAN številko računa., v primeru menjave pa za kateri artikel bi ga želeli zamenjati. Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja. Pošiljke z odkupnino ne sprejemamo.

V roku 8 delovnih dni, bo artikel zamenjan oz. bo denar vrnjen.